Києво-Могилянська Бізнес-Школа

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] – школа для лідерів, орієнтованих на якісні зміни, заснована в 1999 році при Києво-Могилянській Академії - одному з найстаріших університетів Східної Європи. kmbs відома у міжнародній спільноті бізнесу та бізнес-освіти як якісна та самобутня школа думки, як школа з підготовки трансформаційних лідерів.

Ключові особливості

Сучасні знання. Викладачі-практики та запрошені гості kmbs – досвідчені менеджери провідних українських і міжнародних компаній. Ми співпрацюємо з основними компаніями і бізнесом-школами Західної Європи, Америки, Азії: Kellogg School of Management [США], China Europe International Business School [Китай], INSEAD [Франція] та ін. Найкращі викладачі-практики цих закладів, а також успішні українські професіонали є авторами та викладачами kmbs. У межах навчальних програм здійснюються міжнародні навчальні тури до Малайзії та Сінгапуру, США та Канади, Індії та Китаю, що дозволяє слухачеві дізнатися про світові бізнес-практики та адаптувати їх до реалій українського середовища.

Ситуаційні вправи kmbs. Значну увагу під час навчання в kmbs приділено вивченню кейсів, розроблених на основі діяльності сучасних компаній, які працюють в Україні й на світових ринках.

Найкращий досвід. Усі програми містять практичні приклади від успішних компаній, надають можливість структурувати власний досвід під час навчання, створюють платформу для обміну досвідом із колегами та генерації ідей під час практичних завдань і обговорень.

Інноваційність. Програми пропонують найновіші знання, погляди та тенденції в менеджменті- зміст програм оновлюється щорічно- викладачі kmbs та запрошені гості використовують інноваційні методи викладання, а kmbs постійно впроваджує найсучасніші методики навчання.

Ключові напрямки діяльності

  • Президентська програма МВА(PMBA) - для власників бізнесу
  • Програма Executive MBA(EMBA) - для досвідчених керівників
  • Master in Business Leadership [MBL] - для керівників функціональних напрямків, професійних менеджерів - тих хто прагне як професійного, так і особистісного зростання.
  • Програма Master in Banking and Finance [MBF] - для фінансистів-практиків
  • Інтенсивні короткострокові та інтегровані середньострокові Програми управлінського розвитку
  • Innovations.com.ua – онлайн проект для інноваційних менеджерів.

ДОСЯГНЕННЯ

* Стратегічне партнерство з бізнес-школами світу
* kmbs першою в Україні відкрила унікальну програму Президентська МВА для власників бізнесу, впровадила першу в Україні спеціалізовану програму MBF [Master in Banking and Finance] та відкрила post-MBA програму «Побудова системного бізнесу».
* kmbs має безумовну 5-річну акредитацію CEEMAN [Central and East European Management Development Association].
* Невід’ємною частиною навчання на програмах МВА kmbs є міжнародні навчальні тури. Програма Еxecutive МВА передбачає тур для управлінців до Китаю (бізнес-школа CEIBS – №11 у рейтингу Financial Times), Індії та Малайзії. До Президентської Програми МВА уведено тур для власників у Kellogg School of Management (школа менеджменту №1 за рейтингом Business Week та The Economist, США) та до Силіконової долини.
* kmbs тричі перемагала у щорічному рейтингу журналу «Деловой» та отримувала звання бізнес-школи №1 в Україні.

ПАРТНЕРИ

BMDA (Baltic Management Development Association), CEEMAN (Central and East European Management Development Association), EFMD (European Foundation for Management Development), INSEAD, Northwestern University Center for Technology Innovation Management (CTIM), IVEY BS.