MBA в СНГ

Міжнародний Інститут Бізнесу

Міжнародний Інститут Бізнесу – єдина бізнес-школа в Україні, заснована за рішенням українського уряду з метою сприяння економічним реформам в Україні, розпочала свою діяльність у 1993 році. МІБ був першим і лишається єдиним в Україні закладом, який:
– Пропонує спільні з північно-амерканськими бізнес-школами дипломні програми бізнес-адміністрування
– Є одним з найбільших у Центральній та Східній Європі навчально-екзаменаційним центром провідних міжнародних професійних асоціацій
– Надає українському бізнесу повний спектр продуктів та освітніх послуг у галузі стратегії бізнесу, менеджменту, корпоративного управління, маркетингу, корпоративних фінансів, управлінського обліку, операційного менеджменту та логістики, управління людськими ресурсами.

У рейтингу, укладеному «Діловим журналом» (серпень, 2006 р.) за результатами опитування випускників та учасників програм, рекрутингових агенств, HR-менеджерів та топ-менеджерів (Аудитор проекту – PriceWaterhouseCoopers), МІБ визнано школою №1 за категоріями «Практична цінність програм» та «Професіоналізм викладацького складу».

Місія МІБ:

Створення цінності для особистостей, компаній та суспільства шляхом

  • Практичного, комплексного навчання, спрямованого на управлінський та організаційний розвиток-
  • Прикладних досліджень в галузі менеджменту-
  • Впровадження кращого світового досвіду менеджменту в практику українського бізнесу-
  • Проактивних, клієнт-орієнтованих навчальних методів викладання

Філософія MIБ – Взаємодія бізнес-освіти і бізнесу заради створення і підвищення вартості бізнесу та цінності особистості.

Портфель продуктів

Міжнародний інститут бізнесу – член efmd [Європейської фундації з розвитку менеджменту], CEEMAN [Центрально- та східноєвропейської асоціації розвитку менеджменту], член-засновник УАРМБО [Українська асоціація розвитку менеджмент та бізнес освіти].