MBA в СНГ

kmbs проведе курс-практикум «Змінити стратегію бізнесу»

28 – 29 травня 2010 року в kmbs проведуть курс-практикум на тему: «Змінити стратегію бізнесу: коли, як, з ким та заради чого»

В рамках практикуму учасники здобудуть практичні навички та отримають розуміння: створення напрямку розвитку компанії- моделювання стратегічних бізнес-процесів компанії- особливостей роботи зі стратегічною ідеєю і бізнес-процесами задля прискорення впровадження якісних змін та виведення компанії на новий рівень розвитку.

Курс-практикум розраховано на тих: хто думає над переосмисленням власного бізнесу або бізнесу, яким безпосередньо керує- хто шукає нові ідеї та підходи- хто прагне значно більшого.

Викладатимуть курс-практикум: Олександр Саврук, декан Києво-Могилянської Бізнес Школи та Оксана Щегельська, директор Strategic Consulting Group.

За детальною інформацією та реєстрацією звертатися за тел. (044)490-66-35,[050] 692 36 92 або за ел. адресою [email protected], Моїсеєнко Юлія.

Довідка

Києво-Могилянська Бізнес-Школа [kmbs] заснована в 1999 році.

Kmbs є інтелектуальним лідером на ринку бізнес-освіти.

Ключові напрямки діяльності: президентська програма MBA- програма Executive MBA- програма Магістр Менеджменту, програма MBF- програми управлінського розвитку- корпоративні програми.

Контакти: Києво-Могилянська Бізнес Школа[kmbs]- м. Київ, вул. Волоська 8/5, 4 корпус НаУКМА, 4 поверх.

Поштова адреса: 04655,м. Киї, вул. Сковороди 2, Київ.