MBA в СНГ

Випускники програми PMD «Маркетинг» вирішили продовжити навчання у МІМі

21 лютого у МІМ-Київ відбувся випуск за програмою PMD «Маркетинг».

Як зауважила директор програм PMD Ліна Михайлівна Хасан-Бек, дана група досягла особливих успіхів у комп’ютерній симуляції «Markstrat Online®», яка, насамперед, вимагає вміння працювати в команді. Як виявилося, навіть команда, що має «гірші» стартові умови, може перемогти завдяки згуртованості й чіткому розумінню своїх стратегічних завдань.

Підсумковою роботою слухачів було представлення маркетингових планів. Публічна презентація, розрахована на чотири години, була надзвичайно цікавою і корисною, однак, за браком часу, не всі мали змогу оприлюднити результати своєї роботи. Тому випускники вирішили зібратися у МІМі ще раз спеціально для того, щоб прослухати решту презентацій. Адміністрація МІМ-Київ з розумінням поставилася до такого рішення своїх випускників і допоможе їм в організації такої зустрічі.

Випускники програми PMD «Маркетинг» були дуже задоволені результатами навчання у МІМ-Київ, однак найбільш переконливим свідченням цього стало бажання багатьох із них продовжити навчання у МІМ-Київ на інших програмах.